ՍՈԽԻ ՄՈՒՐԱԲԱ

Սոխը կիսալուսնաձեւ կտրատել, լցնել էմալապատ ամանի մեջ, թեթեւակի, շատ քիչ բուսայուղի մեջ 2-3 րոպեի չափով տապակել, ավելացնել 400 մլ սպիտակ գնի (կարմիր սոխին ավելացնել կարմիր գինի), 200 գ շաքարավազ, թեյի կես գդալ աղ, թանզիֆի մեջ լցրած սեւ պղպեղ, դափնետերեւ, ռոզմարին եւ դնել կաթսայի մեջ (վերջում հանել), եփել մինչեւ սոխի վարդագույն դառնալը:
Հրաշալի համ ու հոտով մուրաբան կարող եք քսել հացի վրա եւ ուտել: Այն ոչ միայն օգտակար է, նաեւ՝ մաքրում է օրգանիզմը: